fbpx

med ærlighed
kommer man længst!

“Det er måske lidt en kliché, men det er oprigtigt det værdisæt, jeg ønsker at drive GoVisit efter. Alle vores kunder skal føle, at de er lige vigtige, samt at de får lige lidt mere, end de betaler for. Tak til alle jer der ser værdien i et samarbejde med os – vi sætter pris på hver og én af jer”

Jesper Overgaard

CEO

historien bag

Jeg, Jesper, stiftede GoVisit for at løse problemstilling jeg selv stod overfor når jeg camperede med familien; 

  1. Aktiviteterne på campingpladsen var i papirsform, og vi så mange plakater og opslag som var gamle, slidte og u-opdaterede.
  2. Vi havde svært ved at finde området oplevelser når vi besøgte en ny campingplads, da vi ikke vidste hvilket turistselskab der stod for området.

Det resulterede i GoVisit appen i 2020, som først og fremmest digitaliserede programmet og kommunikationen til gæsterne via GoVisit appen, som samtidig kunne vise områdets oplevelser. 

3 år senere har vi videreudviklet GoVisit appen som benyttes af mere end 65 campingpladser og festivaller til gæsteservice, officiel turistapp i 3 destinationsselskaber, lavet kalenderintegrationer, infoskærmsløsninger, en webappløsning samt et billetsystem, som allesammen taler sammen. 

Dermed kan vi løse den digitale gæsteservice i flere sammenhænge, og ikke mindst med EN vigtig fællesnævner = man skal kun lave arbejdet ET sted. 

Kontakt formular

Kunne du godt tænke dig at vide mere om GoVisit? Eller er du måske allerede partner og ligger med et par spørgsmål i bag­lommen?

Kontakt os via telefon, send en mail, eller skriv i formularen herunder – Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Betingelser

Tilmelding til mailliste:
Ved at tilmelde dig, accepterer du at GoVisit må sende dig mails. Du kan til enhver tid afmelde dig fra listen via en af de modtagne mails.