fbpx

Opdag spisesteder og madsteder i viborg

Kig forbi GoVisit Viborgs top 10 lister. Her kan du bl.a. finde vores favoritter indenfor de 10 bedste spisesteder i Viborg.

Lækker steak - spisesteder i Danmark
Lækker steak - spisesteder i Danmark

DE BEDSTE spisesteder I Viborg

Viborg byder på mange gode restauranter, caféer og andre spisesteder!
Find inspiration til din næste madoplevelse i Viborg blandt vores Top 10 spisesteder.

Nytorv 11

Midt på Viborgs hyggelige Nytorv, i hjertet i byen, finder du Nytorv11 Gastro & Bar. Nytorv 11 er et klart besøg værd, hvis du ønsker et sted hvor fokus ligger på den hyggelige atmosfære og den gode service. Her finder du et bredt menukort med både frokost- og aftenretter med klassiske caféretter og tapas, et bredt øl- og vinudvalg og et stort udvalg af cocktails og gin i baren. De morgenfriske kan også nyde godt af en tapasbrunch hver søndag kl. 11-14.

Nytorv 11 er et familieforetagende og meget vellidt blandt lokale. Mad og drikke kan både nydes indendørs i den hyggelige restaurant eller ude på den rummelige terrasse.

Restaurant Latinerly

Restaurant Latinerly, der i folkemunde kaldes Ly, ligger i hjertet af Viborg midt i latinerkvarteret. Ly er meget mere end bare en restaurant – siden 1954 har den været til at finde, og fungerede længe som et værtshus for både høje og lave, lærde og læge og alle derimellem. Ly ligger i den gamle munkekælder, og her emmer af varme og hygge. Ly kan lidt af det hele; du kan nyde en god klassisk frokost, en saftig bøf til aften, og når mørket falder på, skrues der op for musikken og gode øl, drinks og cocktails skænkes over disken.

Hver fredag er der livemusik og lørdag forvandles Ly til et diskotek for det modne publikum efter kl. 22:30.

Brygger Bauers Grotter

Dybt under jorden finder du Brygger Bauers Grotter, en restaurant og vinkælder beliggende i grotter bygget med murstenshvælvinger af den ungarske brygmester Peter Bauer i 1868. Stedet emmer af historisk atmosfære, og i de unikke grotter ligger nu en historisk restaurant.

Her ligger et autentisk spisested, med tapas, øl- og vinbar, hvor den kulinariske oplevelse er i fokus. Mobildækningen er nærmest ikkeeksisterende i de underjordiske grotter, hvilket gør at du får alvor kan fokusere på maden og selskabet. Lokalerne må næsten siges at være byens hyggeligste, og sammensat med den høje gastronomi er det klart et besøg værd.  

 

Restaurant Pavarotti

Restaurant Pavarotti er en lille italiensk perle i Viborg, hvor der sættes en ære i at give en autentisk italiensk madoplevelse. Råvarerne er en kombination af ægte italienske varer og friske danske råvarer, og stedet har en hyggelig atmosfære. Pavarotti går op i at levere kvalitet til ordentlige priser, og om sommeren kan måltidet indtages i den hyggelige gårdhave. Her spares der ikke på portionsstørrelserne, og stedet er oplagt både til den romantiske parmiddag eller til en tur med hele familien.  

Restaurant ROD

Restaurant ROD er en nordisk-inspireret restaurant i hjertet af Viborg. Her bruges der primært de friske råvarer sæsonen byder på, og menukortet skiftes ud hver måned for at sikre et varieret udvalg i led med sæsonen. Retterne der serveres, er af et højt gastronomisk niveau, tilberedt af faglærte kokke.

Restaurant ROD afholder månedlige temaaftener, hvor fokus ofte er på fremmed gastronomi og vin, sammensat med RODs personlige præg. Pris og kvalitet går hånd i hånd, og du er sikret god stemning på restauranten.

Café Morville

På Café Morville, der har ligget på Hjultorvet i Viborg siden 1994, kan du nyde vaskeægte café-kultur. Ikke nok med at du kan nyde duften af friskkværnet kaffe og lækkert hjemmebag, byder det fransk-inspirerede køkken på en farverig menu, hvor retterne er holdt enkle, men velsmagende.

Om sommeren kan du nyde byens charme direkte fra caféen, hvor der er udeservering, så du sidder midt på torvet i hjertet af byen. Café Morville er på mange måder blevet en kulturinstitution i Viborg, og her mødes både studerende, erhvervsdrivende, børnefamilier, turister og pensionister for at indånde caféens stemning.

Restaurant Golf Hotel

På Golf Hotel Viborg finder du Restaurant Brænderigaarden. Ud over den dejlige madoplevelse og de hyggelige rammer, byder restauranten på en helt unik udsigt over Viborg søerne, der ligger lige udenfor døren. Maden er altid af høj kvalitet, og der bruges altid sæsonens friske råvarer. Det er herlig oplevelse at nyde sit måltid med udsigten over Søndersø, der klart er Brænderigaardens mest unikke træk.

 

Holms Vinotek

Holms Vinotek ligger i Viborgs latinerkvarter og er en hyggelig vinbar og vinbutik. Her er vinen i fokus, og du har både mulighed for at nyde vinene inde i det hyggelige lokale eller på det udendørs serveringsområde. Forelsker du dig i en vin, har du selvfølgelig også mulighed for at købe den med hjem. Du skal naturligvis ikke snydes for lidt at spise – Holms Vinotek byder på et lille, men godt udvalg af pølse, ost og brød på deres tapasanretninger, enkle salater og gode sandwichs. Det er primært et vinsted, så leder du efter et måltid til en fuldvoksen mand skal det måske findes andetsteds.

Restaurant For Enden Af Gaden

Restaurant For Enden Af Gaden er en af Viborgs hyggeligste caféer og restauranter. Her er hyggen og den gode stemning virkelig i fokus, og der er kræset om maden. Menuen er nordisk inspireret, og alle retterne er lavet af friske kvalitetsråvarer. For Enden Af Gaden, også kendt som FEAG, sætter en ære i bæredygtighed og økologi, og det afspejler sig også gennem menuen. FEAG byder både på morgenmad, frokost og aftensmad, og alle retterne og velsmagende og til gode priser. FEAG er især kendt for deres Søndags Brunch til kun 99,-, hvor kokken disker op med kolde og varme retter. For Enden Af Gaden er et klart besøg værd, og et af byens mest velbesøgte steder.

Restaurant Kehlet

Restaurant Kehlet er en hyggelig italiensk-inspireret restaurant i hjertet af Viborg. Indretningen er lys og moderne, og retterne er bygget på passion, godt håndværk samt en stor portion kærlighed til Italien. Maden er klassisk italiensk, og lavet af gode, bæredygtige råvarer. Det er både muligt at sidde indendørs i den flotte restaurant eller udenfor med udsigt til torvet.

 

Find vej

Start dit
Eventyr i dag

© 2019 GoVisit ApS – mail: jesper@govisit.dk – tlf: 60 52 30 10

Betingelser

Tilmelding til mailliste:
Ved at tilmelde dig, accepterer du at GoVisit må sende dig mails. Du kan til enhver tid afmelde dig fra listen via en af de modtagne mails.