fbpx

Opdag overnatning i viborg

Kig forbi GoVisit Viborgs top 10 lister. Her kan du bl.a. finde vores favoritter indenfor de 10 bedste steder for overnatning i Viborg. Se med her for at finde overnatning.

overnatning overnatning overnatning

DE BEDSTE overnatninger I Viborg

Om du så kommer langvejs fra eller er lokal, er der masser af gode overnatningssteder i Viborg! Find inspiration til dit næste ophold i Viborg blandt vores Top 10 overnatningsfavoritter.

1. Hjarbæk Fjord Camping

Hjarbæk Fjord Camping er stedet for dig der gerne vil nyde godt af natur, skov og vand. Campingpladsen ligger lige ud til Hjarbæk Fjord, ca. 14 km udenfor Viborg Midtby. Her er der masser af plads til at lade op, og du kan nyde godt af campingpladsens mange faciliteter med hele familien, blandt andet en opvarmet swimmingpool og en stor legeplads. Fra campingpladsen kan du tage på mange udflugter i Viborg egnen, der byder på masser af spændende oplevelser.

Du kan enten medbringe din egen campingvogn eller leje en på pladsen. Der er desuden også mulighed for at leje en hytte.

2. Golf Hotel Viborg

Golf Hotel Viborg er tæt beliggende på Viborg Centrum og lige ud til Viborg Søerne. Her er der mulighed for at benytte sig af hotellets mange faciliteter, der inkluderer en komplet wellnessafdeling med swimmingpool, spa, boblebad, sauna og koldvandsbad, et velindrettet fitnessrum, og en stor golfbane. Alle boende gæster må frit benytte sig af faciliteterne. Der er også mulighed for at spise i hotellets restaurant, hvor du kan nyde den smukke udsigt over Søndersø.

 

3. Peak12 Hotel

Peak12 Hotel er et lækkert urbant hotel i hjertet af Viborg. Det er oplagt hvad end du så er på ferie, forretningsrejse eller har brug for et centralt sted at overnatte efter en koncert. Her kan du både slappe af i hotellets flotte omgivelser, nyde godt af gourmet og vin, eller benytte det som base til dine eventyr i Viborg og omegn. Med sine 12 etager er Peak12 byens højeste bygning, og her kan du uden tvivl opleve byens flotteste udsigt. Hotellets 155 værelser er alle moderne indrettede, såvel som resten af hotellet. Her er der fokus på kvalitet, bæredygtighed og lækre faciliteter.

Hotellet er bygget sammen med Tinghallen, så det er oplagt at overnatte her hvis du har været til et af de mange arrangementer.

4. Oasen Bed & Breakfast

Oasen er et lille charmerende Bed & Breakfast i hjertet af Viborg. Oasen er familiedrevet og indrettet i små, hyggelige ældre ejendomme med plads til ca. 40 gæster. Oasen ligger midt i Viborg, og du kan derfor både nyde godt af de mange tilbud i byen, samtidig med at du kan trække dig tilbage i rolige omgivelser. Oasen byder nemlig på idyllisk stemning, og det er som at træde ind i en anden tid når man befinder sig i den hyggelige gårdhave eller på de charmerende værelser.

Nogle af værelserne er indrettet med tekøkken og mulighed for at lave mad, men der er også mulighed for at tilkøbe morgenmad i Oasens egen lille morgen café.

5. Palads Hotel

Palads Hotel ligger midt i Viborg, og danner ramme for et godt ophold i hjertet af byen. Hotellet er oplagt til dig der gerne vil være lige der hvor alt sker, samtidig med at du bor i komfortable rammer. Hotellet er delt op i seks bygninger, indenfor 150 m. Hver bygning har sit eget særpræg, så mange værelser er forskellige.

Det trestjernede hotel har også en restaurant, hvor der sættes en ære i dansk gastronomi, og deres øvrige faciliteter består blandt andet af spabad og fitnessrum. I samarbejde med Golf Hotel Viborg udbyder Palads Hotel golfpakker, til dig der elsker at spille golf.

6. Danhostel Viborg

Tæt på Søndersø og Hærvejen finder du Danhostel Viborg, et hyggeligt vandrerhjem. Her kan du overnatte godt i billigt i naturskønne omgivelser. Danhostel Viborg ligger kun 3,5 km udenfor Viborg Centrum, så du er stadig tæt på både kultur, shopping og attraktioner. Her er der mulighed for at nyde godt af områdets skønne natur, da vandrerhjemmet ligger i en lille skov. Danhostel Viborg har 31 værelser, hvoraf de fleste er udstyret med bad og toilet. Her er plads til alle, hvad end I så er en stor gruppe eller en lille familie.

Faciliteterne spænder bredt, og her er blandt andet en hyggelig have med udendørs skak, bordtennis og grill, samt et gæstekøkken og et tv- og billardrum.

7. Hotel Egeskoven

Placeret blandt gamle egetræer i Hald Ege, tæt på Viborg, finder du det idylliske Hotel Egeskoven. Her er der virkelig plads til ro og fordybelse i smukke omgivelser. Hotellets 16 charmerende værelser tager dig tilbage til en anden tid, og stemningen er meget lig ”Sommer på Feddet” og ”Badehotellet”. Blandt egetræerne vågner du op til fuglesang og friskbagte boller, inden du kan begive dig ud på gode vandreture, blandt andet på Hærvejen eller ved Hald Sø og Dollerup Bakker. Hotellet er oplagt til dig der gerne vil udforske naturen i området omkring Viborg og besøge seværdighederne i Viborg Centrum, samtidig med at du kan trække dig tilbage i naturskønne omgivelser.

8. Niels Bugges Kro

På Niels Bugges Kro kan du forvente et moderne kroophold. Her er gastronomi i højsædet, og alle værelserne er nyrenoverede og indrettet i en enkel, nordisk stil. Kroen ligger i smukke omgivelser, med naturen lige uden for døren. Her kan du nyde godt af et luksuriøst ophold med fokus på ro og velvære.

Niels Bugges Kro er ideelt til dig der trænger til at komme væk fra hverdagens travlhed, og nyde et romantisk og berigende ophold i smukke omgivelser. Restauranten er en central del af oplevelsen, og her er der fokus på nordisk gastronomi, kvalitetsråvarer og tankevækkende smagssammensætninger.

9. DCU-Camping Viborg

DCU-Camping Viborg ligger lige ud til Søndersø og i gåafstand til byen. Her er masser af faciliteter og aktiviteter, og især børnene har noget at glæde sig til. Campingpladsen byder nemlig på en legeplads med to hoppepuder, minigolf, beachvolley og en mooncarbane. Det er muligt at bade i søen, og campingpladsen har en fin badebro lige ud til den. Det er muligt både at leje hytter og campingvogne på pladsen, og du kan selvfølgelig også medbringe din egen vogn.

DCU-Camping Viborg er oplagt til dig der gerne vil have masser af plads og sjov for børnene, samtidig med at du stadig er tæt på byen.

10. Rindsholm Kro og Hotel

Rindsholm Kro og Hotel byder på vaskeægte, dansk krohygge. Kroen er Viborgs ældste, og stammer helt tilbage til 1315. Kroen emmer af historie, og her kan du virkelig trække dig tilbage og opleve livet i omgivelser hvor foden er flyttet fra speederen. Kroen drives af glade jyder med et glimt i øjet, og i restauranten kan du nyde gode midtjyske retter du virkelig bliver mæt af.

Der er 8 veludstyrede dobbeltværelser på kroen, og med den tætte placering på Viborg Centrum er stedet oplagt til udflugter både ind til byen og rundt i oplandet. Desuden ligger kroen i yderst idylliske omgivelser, lige ved Nørre Å, så stedet arter sig også til gode gåture.

Find vej

Start dit
Eventyr i dag

© 2019 GoVisit ApS – mail: jesper@govisit.dk – tlf: 60 52 30 10

Betingelser

Tilmelding til mailliste:
Ved at tilmelde dig, accepterer du at GoVisit må sende dig mails. Du kan til enhver tid afmelde dig fra listen via en af de modtagne mails.