GoVisit Snefnug Banner
GoVisit Snefnug Banner
GoVisit Jule Banner
3 GoVisit Juletræ m Luni

Hjælp Luni Smil

Nu fik juletræet også de første julekugler på! Hvad mon det næste bliver ?

Julepynt er jo en stor del af julehyggen for mange, og også for Luni Smil. I videoen ovenfor har Luni Smil lært at lave julepynt, og du kan prøve at lave det samme julepynt når I kommer hjem.*

*(tilmeld jer blot med mail til slut, så får I tilsendt link til alle videoer og beskrivelser) 

Fortæl Luni hvad dit yndlings julepynt er!

Luni elsker julepynt og hun vil så gerne vide hvad dit ynglings julepynt er! Hvis du har en lille historie om det, vil hun blive så glad for, at du vil dele den med hende!

Måske bliver din historie delt på den side du får adgang til efter skattejagten 🙂 

Vis Luni dit julepynt!

Vil du gerne vise Luni et billede af dit yndlings julepynt? Det kan du gøre ved at dele et billede af det på Instagram. Bare husk at bruge hashtagget

#LuniSmil

Vind et gavekort på 400 kr.

Ved at deltage i denne oplevelse kan du være heldig at vinde et gavekort på 400 kr. til legetøj fra Bilka i Viborg! Vi trækker de 10 heldige vindere mandag d. 3. januar 2022 og kontakter dem via instagram.

Denne post er sponsoreret af:

Brøndum Boliger

Vidste du...

… at Dagmar Nord elsker at lave julepynt? Hun finder altid på kreative løsninger og ser muligheder for julepynt selv i mærkelige ting!

Hvis du også gerne vil lære at lave julepynt ud af en toiletrulle kan du efter turen få tilsendt en video, hvor Dagmar lærer Luni og lave sjov julepynt.

Find den næste post:

Bænken ved vandet

Fortsæt hen over broen og drej til venstre herefter - foran jer finder i broen

© 2019 GoVisit ApS 

Betingelser

Tilmelding til mailliste:
Ved at tilmelde dig, accepterer du at GoVisit må sende dig mails. Du kan til enhver tid afmelde dig fra listen via en af de modtagne mails.